Reclamestudio

Onbekend is onbemind… maak je merk sterk!

Waar zijn we goed in...

 

Infographics

Infographic PlatOO Jaarbeeld 2018. Steeds vaker worden de dikke jaarrapporten in een visuele versie als infographic uitgevoerd. Met de grote stroom van informatie wordt er steeds minder gelezen en de essentie wordt op deze wijze grafisch en begrijpelijk vormgegeven.

Nieuwsbrieven

Een uitstekende wijze om bij je klanten onder de aandacht te komen en je bedrijfsimago te verstevigen. Met een info-bulletin – of het nu online of geprint wordt verspreid – kun je klanten informeren en aan je binden.

In een redactievergadering denken we graag mee en kunnen de totale inhoud verzorgen met tekst, beeld/fotografie en opmaak. Hoe leuk is het om een geweldig product neer leggen dat op het netvlies van je klant blijft staan.

Nieuwsbrief mantelzorg 2021-1

Huisstijlontwikkeling

Een nieuw bedrijf opgestart of is je bedrijf toe aan een nieuw imago? Een professionele uitstraling betaalt zich snel terug! We nemen je mee in het ontwikkelingsproces en kunnen desgewenst voor de totale uitvoering zorgen, een ‘one-stop-shop’. Van visitekaartje, briefpapier/vervolgvel met Word-sjabloon, enveloppen, etiketten, Powerpointsjabloon, bedrijfsbrochure, roll-up display, autobelettering, gevelstyling. Alles is mogelijk.
vb&t hurenmagazine 2021-202

vb&t hurenmagazine

Dit is alweer de zestiende uitgave van het magazine Buitengewoon huren van vb&t Verhuurmakelaars. De brochures worden als glossy magazine gedrukt en daarnaast online gelezen. Klik hier voor de online versie.

Jaarverslagen

Met een professioneel jaarverslag maak je indruk op je stakeholders! Met pakkende fotografie, duidelijke infographics, overzichtelijke tabellen en leesbare tekst stijgt je organisatie naar ongekende hoogte. Ook uitgebreide verslagen zoals voorbeeld voor Compaen-wonen.

Reclamecampagnes

Het goed opzetten van een reclame- of promotiecampagne is van direct belang voor je omzet! Wij leggen een doordacht creatief concept neer dat doelgroepen aanspreekt en dat tot  een snelle ‘Return of Investment’ zal leiden.
Zorgbrochure Ecolab

Brochures

Een eigen magazine? Ja, dat kun je gerust aan ons over laten! Met een gespecialiseerd team van professionals denken we graag mee en kunnen de totale inhoud verzorgen met tekst, beeld/fotografie en opmaak. Magazines worden niet alleen als gedrukt exemplaar verspreid maar ook online gepubliceerd.

Voorbeelden van andere uitgaven zijn de Ecolab zorgbrochure, het carnavalsmagazine van CV Oranjebuurt, het Mantelzorgmagazine of bijvoorbeeld het programmaboekje van de musical ‘Kasteel van Katoen’

Online promotie

Naast traditionele reclame is meer en meer het accent komen liggen op online reclame. Socialmedia-marketing, Google Adwords en Display advertising blijkt in veel gevallen een zeer doeltreffend promotiemiddel. Advertentiebanners kunnen zeer doelgericht worden geplaatst en resultaten zijn meetbaar waardoor we tijdens de campagne kunnen bijsturen om een optimaal resultaat te krijgen. Ook de e-mailmarketing is ondanks de privacywetgeving toch overeind gebleven en blijkt een waardevol instrument. Kortom, voldoende middelen om je omzet en winst te vergroten!

Belettering

Om je huisstijl uit te dragen is het beletteren van gevel(s) en wagenpark een heel goed middel om een grote exposure te krijgen. Zie bijvoorbeeld de vormgeving van de tijdelijke bouwschutting van Wijnen Bouw in Den Haag of de autobelettering van Adriaans.